Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Crying

Jag grät idag
jag har inte gråtit på 7 år, 7 långa år

jag grät för jag kommer aldrig mer få se dig
aldrig mer prata med dig

jag tror inte jag insett det förrän nu
att du fakiskt, är borta
långt borta

Men du kommer alltid finnas där
inuti mitt huvud
jag kommer aldrig glömma dig.




Fri vers av skoldback
Läst 372 gånger
Publicerad 2006-08-06 21:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skoldback
skoldback