Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Värdefull klokggla



Vardagen kan tyckas vara gemen
ändå betydelsefull
för en utvald skara
de som enbart äter efterrätt
hur kan de förstå dem
som lärt sig sin näring
söka ur
den påvra maten

tack för idag älskade uggla<3








Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 54 gånger
Publicerad 2022-08-27 20:25



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Läste ditt finger ..har skrivit en omfattande meny titlar en del ganska krumeluriga.
2022-08-27
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP