Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ukrainian multimedia platform for broadcasting Saturday, 27 August 2022, 20:26


Ryssland erkänner "LPR/DPR"

https://www.ukrinform.net/rubric-politics/3409785-russia-recognizes-lprdpr-within-luhansk-and-donetsk-regions-putin.html

 

inom gränserna till Luhansk- och Donetsk-regionerna - Putin Ryssland erkänner 'LPR/DPR' inom gränserna till Luhansk- och Donetsk-regionerna - Putin22.02.2022 19:35 Vid en särskild presskonferens i Kreml har Rysslands president Vladimir Putin meddelat att Ryssland erkänner de så kallade "DPR" och "LPR" inom gränserna till regionerna Donetsk och Luhansk. En Ukrinform-korrespondent rapporterade detta med hänvisning till direktsändning på rysk TV. "Vi erkände dem [L/DPR], vilket betyder att vi erkände alla deras grundläggande dokument, inklusive "konstitutionen". Och "konstitutionen" fastställer gränserna inom Donetsk- och Luhansk-regionerna vid en tidpunkt då de var en del av Ukraina, säger Putin. Enligt honom hoppas den ryska sidan att "alla tvivelaktiga frågor kommer att lösas under samtalen mellan de nuvarande myndigheterna i Kiev och ledningen för dessa "republiker". Putin har lagt till att det är omöjligt nu eftersom "stridsaktionerna fortsätter där", och tillägger att han hoppas att det ska vara möjligt i framtiden. Faktum är att i de så kallade "konstitutionerna för L/DPR" är artikeln om gränserna för dessa marionettenheter vag, så den tillåter olika tolkningar. Tidigare har överhuset i det ryska parlamentet, Federationsrådet, enhälligt ratificerat vänskapsfördrag och ömsesidigt bistånd, inklusive militärt bistånd, med pseudorepublikerna "DPR" och "LPR". Avtalen ratificerades av underhuset – Ryska federationens statsduma. Som rapporterats, den 21 februari, undertecknade Rysslands president Vladimir Putin dekret om erkännande av oberoendet för de så kallade "Folkrepubliken Luhansk" och "Folkrepubliken Donetsk".




Övriga genrer (Översättning) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 59 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-08-27 19:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP