Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ibland älskade uggla


allt du har bakom pannbenet
gör mig ibland helt matt
tack för att du finns
klok som en bok
snabb som blixten
dessutom humor
hm en fantastisk frilla
alla fjädrar är perfekta
Du är otrolig
Godmorgon kram!

hoppas innerligt du inser
hur unik och otrolig du är
kan inte tillräckligt vifta med pekpinnen
så du aldrig glömmer det !

du gör dessutom mig alltid glad




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 56 gånger
Publicerad 2022-08-28 08:15



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Kram ,,)
2022-09-02
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP