Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


knappt hinner ducka **


Morgonluft anades
vaknade utsövd åt frukost
planerade inför morgondag
bockade av morgonens plikter
satte mig på kontoret kom signalen
dame Edna åkte med ambulans i natt
misstänker en ångestattack
får historien väl kommer dit
avtalad tid
upplyste skrev ditt testamente igår
vi ska gå genom det
Nu brinner det i knuten
före alla besluten
hinner ändras likt kappvändarens
kaniner hoppar nya fantasier
upp ur en hatt




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 54 gånger
Publicerad 2022-08-28 08:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP