Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Startraketen


Behöver eld i baken
för hinna med allt
före det blir kallt
måste även kunna
trolla med knäna
drömma gör jag senare
då allt faller på plats
måste löpa fortare än min skugga

ur stress föds ingen symfoni :)
regnet anländer
då jag kommer hem
måste ut före jag åker
handlar till oss i morgon
då ska vi ta samtalet med
chefen på panget där dame Edna bor

ha en fin dag klokuggla kram<3


















Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 54 gånger
Publicerad 2022-08-28 08:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP