Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tankfull

Alltmer uppskattar det lilla jag har
håller grindslanten i min hand
den värmer lika mycket
som dina tankar
alla minnen som sparade
finns i hjärtat kvar

det tackar jag dig för




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 47 gånger
Publicerad 2022-08-29 08:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP