Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Konsten att säga ifrån


Gränser

Konsten att säga nej är underskattad
Dålig självkänsla hjälper till
Det kan ta emot att säga nej
Man vill ju vara snäll
Ibland måste man tänka på sig själv
och inte vara självutplånande
Jag är receptiv men det behöver ju inte betyda
att jag inte får säga ifrån




Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 235 gånger
Publicerad 2022-08-28 09:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP