Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Busvissling klokuggla<3


kanhända olämpligt i stunder av allvar
kunde inte låta bli
då jag såg priserna
det är dyrt att leva men lika dyrt att dö
nog är det så handelsman Flink
ser till att alltid hålla sig vid
god vigör

testator får vara glad något blir över
till de små djuren
kanhända olämpligt kunde inte låta bli
svaret jag fick var så dame Edna
får inte djuren
ska jag spöka för de rävarna

tack för idag klokuggla kram<3




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 49 gånger
Publicerad 2022-08-28 17:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP