Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nej det finaste vi kan ge



först kommer kraven
därpå de hjärtslitande bönerna
det kan vara föräldern
kompisen främlingen
eller langaren
varje som gynnar beroendet
i varje form medskyldig
människors undergång
Invirad bland löften och lögner
allt för det sinnet trår
och tarmen den bränner
den förmår inte säga nej tack
det kan vara spriten eller silen
Beroende måste söka professionell hjälp
och bryta upp
från de gamla kontakterna





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-08-28 17:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP