Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ångest



vi människor upplever ångest olika
ångest är kopplat till rättvisa
våra olikheter då ingen förstår
finns det större ynkedom
den som torterar djuret eller fången
som ingen egen röst har

är du inte som jag, hur kan det komma sig?
hör det ihop med fostran eller bördorna livet?
själv får jag ångest över inte veta
det kan vara "bagateller "
då fågelboet gapar övergivet
livet är skört mellan dörr och karm
livet återvänder då pippi
dyker upp med mask i näbbet




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 58 gånger
Publicerad 2022-08-28 17:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP