Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Nu är det dags


börja boa in sig i värmen
stänga fönster och dörrar
se till tätlisterna är hela
och sist men inte minst
en solig dag
olja ytterdörren din
så den överlever vinterkölden




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 50 gånger
Publicerad 2022-08-29 08:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP