Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grubbel 2

Det finns stora brister
vardagens hantering av människan
Maskorna stora
därför behöver många tröst
de känner sig ensamma
börjar med sprit och droger
för glömma och känna sig sedda
alla betydelsefulla nog
Fast i stunder glömmer många




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 57 gånger
Publicerad 2022-08-29 08:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP