Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kraftfoder



Då vi behöver boosta energi
vet då ett strålande recept
tillsätt i krubban
en magisk dekokt
för pållen ska fortsätta
plöja färdig dagen
då tiden runnit ut
klämtar vällingklockan
det är då selen plockas av
det rogivande suset
malarna flyger runt ljuset
dofterna från maten
och den lilla oblaten




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 51 gånger
Publicerad 2022-08-29 16:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP