Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack för idag klokuggla kram.


Upphör aldrig att förvånas


Ständigt snubblar över dem
de som bedrar varandra
ända fram till porten där Sankte Per
bistert står med pekfingret
pekande neråt
Tänk vara en liten fluga
på den väggen då allt uppdagades




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 67 gånger
Publicerad 2022-08-29 17:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP