Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Godmorgonkram älskade Uggla



Att äta frukost som en kung
med lättare steg möter du dagen
börja med att breda
ett lager fett över smörgåsen
då glider dagen
obehindrat mellan alla skär
ovanpå kommer pålägget
det varierar med dagen
mild eller stark
stänk därpå rikligt med tankar
vi tänkt varandra
Har du gjort allt detta
kan du ta dig an dagen
med ett bevingat hjärta




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 54 gånger
Publicerad 2022-08-30 06:12



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
absolut :)
2022-09-10
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP