Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Valet


av kläder inte oviktigt
allt beror på vad du väntar dig
ska du gå på bal
vet då pumpan framför mössen spända
där på festen kan allt hända
men ska du till arbetet
då gäller en annan kostym
inte kan du sätta i hatten
en färgglad plym
det bästa nog en rustning
smorde igår kväll
alla leder tillrätta
idag kanske blodet kan skvätta
I bakfickan hänger slangbellan
ifall den behöves
om det går för vilt till
finns möjligheten krypa in
under skalet




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 49 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-08-30 06:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP