Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ge mig hoppet

ge mig tron.
över den starke bron.
du sträckte ut din hand.
till detta land.
kraften i dig försvinner.
kärleken i dig vinner.
hopplöshetens tanke i mig brann.
du bara kraften till livet fann.
hjärtat i mig svider.
där du ligger o lider,
med sorgset hjärta jag dig ser.
tänker på alla o ber.
du har mist kraften nu.
känns inte som det är du.
din son flyttat till änglarnas skara.
han mår bra ingen fara.
du min kära syster .
ligger där tyst o dyster.
sträcker minna händer till himmelen opp.
där finns vår framtid vårt hopp.
skrev i dag satt på balkongen.
tänkte på min syster.
hur länge orkar hon.
av birgitta 1.9.2022




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 46 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-09-01 16:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP