Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när natten.

när natten kommer åter.
då jag dig förlåter.
din kärlek aldrig räckte.
när jag min hand dig sträckte.
det finns inga känslor i mig.
ingen kärlek från mig till dig.
du och jag upptäckte kärlekens stig.
du trodde inte på mig.
upptäckte kärlekens källa.
den många skall fälla.
kärleken rinner ner som vatten.
bara på dagen o natten.
tänk att vakna opp.
känna kärleken till dig din kropp-
av birgitta skrev i morse,
1.9.2022




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 51 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-09-01 16:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP