Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

himmelens höjder.

vill få kraft ifrån.
himmelens under.
nu när jag känner svåra stunder.
känner att kraften runnit ur..
känts som jag inte tur.
sitter på balkongen o tittar ut.
känns som kraften är slut.
känner på himmelens sanning kraft.
som jag en gång haft.
tvivlets dagar är snart förbi.
hoppas jag från hopplösheten blir fri,
när jag tvivlat på min dag.
ta bara nya tag.
du tittar på molnen opp.
i morgon finns det bättre hopp.
du behöver bara sova en stund.
så snart står du på en bättre grund.
det mörka molnen drar förbi.
en dag blir du från alt fri.
tänk vad du kämpat igenom alt.
ännu är mitt hjärta ej dött o kalt.
skrev den 30.8.2022av birgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 64 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-09-02 21:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP