Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

solens strålar.

du värmer mig.
naturen kraften du ger.
mig hoppet när alt känns tungt.
längtan till sjön.
längtan till tystnaden.
vattnets vågor slå.
längtan att bara sitta där.
känslan jag annat.
jag lever jag finns.
trots alla motgångar alt.
frihet at tänka.
frihet att leva.
frihet vad vill jag,
ha ut innan jag-
försvinner från denna jord.
tystnaden lämna kärleken på denna jord.
ondskan den skall bort.
skrev 30.8.2022 av birgitta
jag lever jag finn




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 59 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-09-02 21:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP