Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


EXPEDITION GRÄVSVINSBERGET

Expedition Grävsvinsberget

Vi startar i gryningen

Vi vandrar i min morfars spår

En av bygdens ädla män

 

Det myllrade i Kina

och det skramlade i Vietnam

Expedition Grävssvinsberget

Fritt fram, folk av frejdad stam!

 

LARZ GUSTAFSSON 3/9 2022




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 73 gånger
Publicerad 2022-09-03 06:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP