Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


EN OREGELBUNDEN PLANET UTAN BESTÄMD STRUKTUR

Jorden är en obestämbar plats
vars landytas osammanhängande
struktur är ett omöjligt pussel
full av jordplättar som inte passar
in i varandra.

Världen är en orättvisans planet
där den visa som mest tillkänna-
ger sig är just orättvisan.

-




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 66 gånger
Publicerad 2022-09-03 11:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP