Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tapetsera klokuggla


Klarar jag uppgiften
då klarar jag även
tapetsera om
Ska ha en djungel på väggen
fåglar och blommor

Tack för idag klokuggla.




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 49 gånger
Publicerad 2022-09-05 15:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP