Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

älskade syster död.

min syster maj-britt.
somnade in lugnt.
o stilla klockan 14.00.i dag.
omgiven av sina barnbarn.
älskade syster .du har alltid funnits
för oss alla.
nu sliper du lida.
var hos dig i måndags.
farväl vila i frid.
nu är du en ängel.
hos din son som blev.
en ängel 13 maj.2022
vi älskar dig.
av din syster birgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 66 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-09-08 17:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP