Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en mörk tunel.

vi gick i en mörk tunel-
längre fram såg jag ljuset.'
du var på väg dit.
jag ville inte du skulle.
lämna oss alla dina kära.
jag höll i dina händer.
ville inte släppa dig o dina händer.
jag ropade o ropade.
om du skulle höra mig.
jag kände jag kände.
du är på väg att lämna oss.
i går en läkare ringde min syster tisdag 6.9 23.15
min lilla syster ringde sa du är ej kontakt bar.
nu på morgonen ringde min lilla syster.
läkaren ringt hur länge skall hon orka.
var hos henne måndag 6 september.
hon var helt borta höll hennes händer.
av birgittaskrev onsdag 8 september




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 66 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-09-08 17:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP