Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Stolen klokuggla


Känner mig inte nedslagen
fast sitter på köksstolen nedslagen
väntar på dame Ednas service
observatör de sköter sitt
då kan jag vända hem till mitt
Avstickare Kupan blott
kofferten full av stort och smått




Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 52 gånger
Publicerad 2022-09-09 12:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP