Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


"SOMETHING IS HAPPENING HERE, BUT YOU DON'T KNOW WHAT IT IS. DO YOU, MR JONES?"


SOM DET STORMAR OM DIG

Jag såg dig gå

åt motsatt håll

och vägra spela

någon roll

sen en bombastisk

ordkrevad

slagit en bräsch

i dödens stad

 

 

Som det stormar om dig

Finns inga formar för dig

Och som folk gormar om dig

för att det stormar om dig

 

 

Du skakar löss

ur fanans veck

och näpser kräken

som drev gäck

"Nobody's business"

skrev du på

den gamla jacka

som du bar då

 

 

Du trivs när havet

piskar land

och du bär spår av

härjad strand

Idyllen lugn

blir till ett hot

Du är en vildsint

idiot

 

 

LARZ GUSTAFSSON 9/9 2022




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 111 gånger
Publicerad 2022-09-09 17:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP