Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon kommer, hon kommer inte

Jag drömmer inte om henne, kvinnan i svart
men jag vill ha henne varje natt.
Henne kan ingen äga, hon är fri
Hon har varit med varenda själ
hon är som stoft, som fantasi
Jag tar vad som helst för några timmar av hennes tid.
Att ha Madame Sömn här bredvid.




Fri vers (Fri form) av Industrisemester VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-09-09 22:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vilken kvinna. Att vara.

"Henne kan ingen äga, hon är fri
Hon har varit med varenda själ"

Sensuellt anslag.
Med abrupt twist: -)
2022-09-10

  angela Täubert fd Jansson VIP
Har hon en make så vill jag gärna träffa honom och låta honom sitta bredvid mig. Ack ja sömn är en bristvara.
2022-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Industrisemester
Industrisemester VIP