Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du vandrar.

inte ensam nu,
till paradisets port.
du håller nån i hand.
dina kära vänner.
på dig i ljusets port.
öppnas för dig.
kära syster nu är du hemma.
hemma i ljuset.
i kärleken o glädjen.
där vi alla hamnar.
en dag när livet.
för oss på jorden är slut.
ljusets port öppnade sig.
för dig nu slipper
du lida nu bara ,
vila vila i all evighet .
min kära syster.
av birgitta skrev i dag 10.9 2022




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 66 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-09-10 17:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP