Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hus vid vägen

Det finns ett ljus i ett mörkt rum
i huset längs vägen
Tylgardinerna har hängt där sen 75
Själen väntar på att någon ska komma hem.
Plastblommor som aldrig dör
prat, skratt och grått som man aldrig hör.
Jag har åkt förbi flera hus som det här
undrat vad som hänt, vilka var dom som bott där.




Fri vers (Fri form) av Industrisemester VIP
Läst 115 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-10-14 19:23



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Igenkännande!
Där arvsfonden
Håller skenet
uppe?
;)
2022-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Industrisemester
Industrisemester VIP