Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Följden


Mobbing

De mobbades i 20 år
Därefter tog de makten
Höstdimman lättar




Bunden vers (Haiku) av Dennis Brinkeback VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-09-13 08:27



Bookmark and Share


  Koloristen
De självgoda mobbarna tycker fortfarande att deras mobbing är något gott. En del av det goda hatet som de alltid rättfärdigar.
2022-09-13

  Dennis Brinkeback VIP
Enpartistaten är äntligen borta !
2022-09-13

  rostspik
Trams.
2022-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Dennis Brinkeback
Dennis Brinkeback VIP