Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Toner av Puccini

 

 

 

stråkar i kvartett

 

 

förnimmer ett tragiskt liv

 

 

 

crescendo i sorg

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av Liten Karin
Läst 343 gånger
Publicerad 2006-08-07 11:22



Bookmark and Share


  Bengt VIP
Men det blir åtminstonde mer dramatiskt än om det bara hade varit piano :-)
2006-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Liten Karin