Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text noterat. Av SpamPippiL. 2022-09-14 datumet anger då texten lästes, oavsett då den lades ut.


Kommentar på en text (2583) nyrimmat



Visst är det trist när skogar brinner
en brandsoldat ej till jobb ute hinner

men landet har ändå som tjusning sin
där får en allt hålla som god min

långt uppe på berget sjungs en sång
som livet bara verkat vara en gång...




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 56 gånger
Publicerad 2023-07-17 07:25



Bookmark and Share


    Ett utkast
De vise männen sjöng sina sånger med substantiverade infinitiver och böjda verb:

Livet är inte bara en skylt,
språket är mycket mer än ett urspråk
och människor är goda som vill andra väl.
2023-07-17
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP