Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Digital Epistemologi


Identitet

Var dig själv !

Man är sig själv närmast!

Om inte någon annan

Kommer Att vara dig åt dig?

Och utge sig för att vara dig

 

Taleptox Skrev

Den 20220915

<+>




Fri vers (Fri form) av Taleptox VIP
Läst 77 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-09-15 08:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taleptox
Taleptox VIP