Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SAMMANFOGA

Jag ville fånga upp

ett antal fragment

Fästa små färgbilder

på en vägg av cement

Det som jag sammanställt

blir till poesi

Kraschat kalejdoskop

som min själ lever i

 

 

 

Fladdrande flaggor från

stater som dött

Snabbt, ge mig mera gult

och mera rött!

Jag ville vaska fram

sinnesintryck

som inte bara är

något slags nyck

 

 

Där kom en molotov

och en granat

Uttryck för SA-mobbens

klumpiga hat

Men inget attentat

kan krossa det här

Ingen islamisk stat

med sin militär

 

 

LARZ GUSTAFSSON 16/9 2022




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 70 gånger
Publicerad 2022-09-16 14:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP