Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.....


Kunde inte låta bli.....skrattar

Stjärnbaneret har
som alla vet sin plats på
månen baksidan
ruvar på en hemlighet
en Buddhistisk från Tibet




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 267 gånger
Publicerad 2006-08-07 12:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP