Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du liksom våren



Du liksom våren

strör ut tecken

En känsla blir till vind

försynt men svepande


Våren och du

i samma andetag

så elektriserande

så strid

så vittfamnande






Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-09-17 11:08



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Mjukt, vackert och alldeles underbart.
2022-09-21

  Susen VIP
'Så vittfamnande' vacker poesi.
2022-09-18

  Elinor Sörensson VIP
Oj, vad jag älskar denna!
Så sprudlande glödande
uppfriskande text.
2022-09-17
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP