Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ode till höstvinden

 

  september ljus glider mot avgrundens mörker,

som skräp från en spaden går förlorat över den övergivna staden dränkt i eftermiddags regnfall i lördagens stillhet på allas tupplurmoment.  

värmen känns i radiatorerna och huset är varmt.

vid 11 grader plus ute är det fortfarande vår ute för min del.

 

under väderkvarnarnas styre.

 

vinden framkallar och består av energi som gör ström ,

beljusa över våra politiska kohagen i landsbygders spår. 

 

 men varför inte göra väderkvarnar av plastlöv,

   en lång ledremsa av löv i vinden försvara oss för fåglarnas påträngande

desutom, 

effekten kan ge dig tillräckligt med energi för att överraska dig.

om det fortfarande är en fråga att gå och blåsa över balkong havet.




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 67 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-09-17 15:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP