Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


FÖR SENT

Snart står vi på ruinerna

av det som en gång var

som skövlats av maskinerna

som rullat över Saar

Snart står vi vid det gamla hav

vi förorenade

Vi ser en kista i en grav

Vi är försenade

 

 

Snart är det dags

att ta farväl

och gå åt skilda håll

Jag ligger som en klubbad säl

och sången går i moll

Att både vilja äta kakan

och behålla den

går inte an

Det vet du väl

min käre gamle vän?

 

 

LARZ GUSTAFSSON 220917




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 90 gånger
Publicerad 2022-09-17 15:46



Bookmark and Share


  Koloristen
"Är du vår fiende,
är du vår vän,
när stöveltrampen
ekar igen".
2022-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP