Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Gustav mådde så illa av att finnas till, att han åkte tillbaka i tiden till 17e juli 1647 och där hade han att leta reda på en an fader till honom själv för att ta kål på den fan, men råkade ha ihjäl hans tvillingbror, vilket gjorde att hans fru upphörde


Några samlade utförs åkningar





En vän uttryckte
sig bara nästan
något åt det hållet
en gång i tiden.

-

Ofta nog var jag strängt upptagen
med att göra ingenting särskilt.

Och det var just det där
särskilda jag ville ha gjort.

-

Egon o Matilda om verkligheter drömde,
inga dock fåglar där sig gömde,
blott egen flykt till kärlek,

ej förbrytelser lika smälek,
flyger gör dock drömmar gärna,
om såväl brud som tärna...



(2022 02 17)







o




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 43 gånger
Publicerad 2023-07-26 12:58



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
b
2023-07-26

  Gunwale VIP
Undrar vad den där frun upphörde med/att … att existera, gissar jag. Eftersom väldigt mycket måste ändras om man åker till aka i tiden och pillar. Det är ju vad man kan tro, i alla fall?
2023-07-26
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP