Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Från sin självvalda plats i ljuset

Blomman som bara
under en enda natt
Har öppnat sin kalk
mot ljuset

Talar nu sitt tydliga språk
Från sin självklara plats
i huset

Från att nyss bara varit
en nertyngd knopp
Lyfter den åter vår
tillvaro opp

Den blomma
som talar sitt tydliga
blombladsspråk

Och från att bara ha varit
en nertyngd knopp
Nu på nytt väcker
vårt framtida hopp

Från sin självvalda plats
i ljuset




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 72 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-09-19 12:09



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
En inomhusskönhet när allt skrumpnar där ute.
2022-09-19

  Kungskobran VIP
Fint om hopp
2022-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP