Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Res dig

Stilla upp

Känn svagheten

Gripa tag

I kroppen

Ta fram 

Din inre styrka

Pröva lägga bort

Det som  gör ont

Tårarna

Faller ned för kinden

Äkta 

Av kärlek

En  förlorad tid

Kommer inte tillbaka

Istället väntar

Nya hoppfulla dagar

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 383 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-09-22 13:17



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"Tänk hälsa så har du hälsa."
2022-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP