Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blandar drinkar av trygghet

Torkar bort tårar.
De av livets lycka.
De av livets sorg.
Kvar blir ett slags lugn.
Bortdomnade stunder.
En stilla närhet.
Osäkerheten förökar sig.
Blonda minnen avtar.
Håller kvar vid känslor.
Ute viner verkligheten.
Är jag en del av den?
Eller är jag bara en
statist i livets dagbok?
Smaragder och rubiner,
de ädelstenar glittrande
som sig själva.
Närmar mig svaret.
Svaret svävar i blindo.
Trevar mig fram i mörkret.
När ljuset tänds.
Tvåsamheten.
Är allt.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 53 gånger
Publicerad 2022-09-23 15:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP