Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Förundrad klokuggla<3


Hur kan tre timmar kännas som ett helt liv
kan det vara sorgen
att se händerna sysslolösa
de som ständigt gräddade
våfflor till oss besökare
och kakorna jag fick hemkommen
från operation
Janssons frestelse och den andra
goda julmaten hon lagade
Nu rinner sanden snart ut i timglaset
och det känns för jävligt
att se det hända
Hon har förlorat mycket i vikt
det blir en lätt kista att bära

jag försöker tänka på allt hon vill
genomföra
försöker tänka för oss tre
så dame Ednas vilja och vi två
inte går under
skriver på bankgiro medan hon kan
och räkningar betalas via autogiro
jag sade det var fint se henne
sitta i rullstolen
istället för bara i vila
hon sade jag kommer aldrig mera hem
även om jag vill
och ni som gjorde altanen så fin
Visst gör det ont att höra


Rapport från
Mellan vita lakan




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 65 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-09-23 17:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP