Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


....

 

 

 

...bara för att

 

andas lite längtan

runt natt

med tysta ord

 

och du

är 

 

nära

som ett universum

stilla inuti

 

lyser

mina hjärtslag

 

ditt minne

 




Fri vers av in effigie VIP
Läst 111 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-09-24 02:40



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Tillgängligheter
för öppna sinnen.
2022-09-24

    ej medlem längre
" andas lite längtan"
Vackert.
2022-09-24
  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP