Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Uppehållsrum


Om du bara orkar
ta några steg till
på stigen

Så finner du nog
vilan du förtjänat

I det uppehållsrum
naturen själv berett

Där allt det svåra
med ens synes lätt




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-09-25 10:25



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Naturen, den finns väl överallt, inte bara innan hård bebyggelse. Ungefär som 'kultur', vilken nog inte bara är bakteriefloran...
2022-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP