Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det har fallit på min lott att söka förklara verkligheten, min högst egna, för pöbeln, menigheten, allmänheten. En del människor har fått för sig att tungsinne blott drabbar talare i pulpet stående i någon am komedi om poliser...


Dagens förklarade ord 2022 09 27







Tungsinne
har den som något på hjärtat
(tungomål är något helt mera annat)
har och vill berätta
om det för annan, på det viset blir publiken
en sorts både mottagare
och har samtidigt en terapeutisk roll samt mantel.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 70 gånger
Publicerad 2022-09-27 13:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP