Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad som irriterar litet olika djur i skogen är om mänskligt urin blir kastat på buskar och träd. Människor har så olika syn på vad som är kränkande eller trakasserier. När en själv gör mot annan, är det på skoj, vad annan gör mot mig, är förstås


En helt annan sak, det gebriper du väl




En klart tolkningspolitisk fråga.
Hela situationen håller helt på att
'kuka ur' och att 'koka 'över'.
Vad som menas med ett uttalande
är förstås som glasklara meta for er.

-
Jan deltar bara i tävlingar
han tror han kan vinna.
Skulle han trots sin övertygelse,
ändå komma in som tvåa eller rent av trea.

då drabbas eventuella medtävlare,
i en främre position än hans egen,
ut för en rent förlamande olycka.

Jan blir sedan helt naturligt den
som hamnar överst på dynghögen.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 77 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-09-27 22:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP