Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


I mollton


Längs regnvåta
gatans ton i moll

Gick vi med
tunga steg

Längs vägen
där inget blev kvar

Av det
som en gång var




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 76 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-09-27 23:54



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Regnet som sköljt bort allt det gamla, rensat och lämnat tomhet och ödslighet efter sig
2022-09-28

  Kungskobran VIP
Ödesmättad bild och ödesmättad dikt griper tag i mig
2022-09-28

  Larz Gustafsson VIP
Som i "Lyckliga gatan".
En barndomsfavorit.
2022-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP